Skab kreative rammer i musikstudiet

Måske har du netop fundet lokaler til det nye musikstudie. Eller måske skal soveværelset blot inspirere en smule mere i opstartsfasen. Det behøver ikke være dyrt at arbejde lidt på indretningen af et musikstudie. For skøn indretning er faktisk noget, der gør os mere produktive:https://www.dr.dk/nyheder/penge/saadan-bliver-din-arbejdsdag-effektiv . I musikkens verden har vi flere oplagte muligheder for at have opmuntrende midler lige ved hånden. Lad os se lidt nærmere på, hvordan vi vækker kreativiteten selv på de dårlige dage.

Design og opsætning, der inspirerer

Vi har alle helte, som inspirerer os. Om man mixer, producerer eller skriver i sit studie, så er der med sikkerhed personer, sange eller musikalske minder, der vækker noget i kreativiteten. Vi kan bogstavelig talt skabe inspirerende rammer. Anskaffer man sig nogle rammer til plader, albumkunst eller fotografier af sine foretrukne kunstnere, så kan man let komme hen over skriveblokaden. Hvem vækkede den indre drøm om musikken hos dig? Pæne rammer, et par billeder eller plakater med smarte placeringer på væggene kan fremvise mål og drømme lige foran os.

Produktivitet og kreativitet på sit højeste

Sørg for, at rammerne ikke kommer op, så de vildleder fra processen. Som musikproducer handler det om hurtigt at få idéer dokumenteret på skærmen. Rammer skal hænge, så de inspirerer uden at forstyrre. Når det kommer til alt det tunge arbejde med hardware og kabler, så er det passende også at huske på princippet her. Opleves det, at specifikke elementer står på en måde, så de kommer til at byde på dumme sidespor, hvor produktivitet og kreativitet faktisk glemmes, så bør man omrokere.

Og glem aldrig akustikken. Måske er man endnu ikke tonemester eller har kendskab til alverdens i den forunderlige verden. Men en introduktion og indledende, lette tiltag er altid fornuftigt fra start, inden væggene dækkes med inspirerende kunst i rammer.

Skriv et svar