Lyt til musik uden støj fra omgivelserne

Vil du gerne lytte til din yndlingsmusik uden støj fra din omgivelser, så kan du med fordel købe et par støjreducerende hovedtelefoner. Dem kan du få glæde af i flyet, på cyklen gennem bytrafikken, under løbetræningen eller træning i fitnesscentret.

Få ro på flyet

Du kender sikkert godt situationen. Du har sat dig til rette i flysædet for at nyde turen, og så er der nogle medpassagerer, som taler lidt for højt eller et barn, der græder, og så er det svært at høre musik i fred. Men et par gode støjreducerende høretelefoner kan redde flyveturen, så du kan sidde i fred uden at blive forstyrret af dine medpassagerer. Med et par gode støjreducerende høretelefoner kan du faktisk også få dig en lur på flyet, så du kan være frisk, når du når frem til destinationen.

Hvordan fungerer støjreducerende hovedtelefoner?

Bose og Sony er nogle af de firmaer, som producerer støjreducerende høretelefoner i god kvalitet. Teknologien i denne type høretelefoner hedder Active Noise Cancellation (ANC). Du kan vælge mellem to typer af høretelefoner: in-ear hovedtelefoner, som du putter i ørene, eller over-head høretelefoner, som er høretelefoner du sætter fast på hovedet med en bøjle. ANC-teknologien er god til at fjerne lavfrekvent støj omkring dig, bl.a. trafikstøj og motorstøj fra flyet. Et grædende barn kan høretelefonerne dog ikke helt lukke af for, fordi der er tale om højfrekvent lyd, men barnegråden kan alligevel reduceres en del. Støjreducerende hovedtelefoner er dermed det mest effektive middel mod generende støj.

Hvilken type støjreducerende hovedtelefoner skal du anvende?

Vi anbefaler, at du bruger in-ear støjreducerende hovedtelefoner, når du træner i fitnesscentret eller løber en tur. De sidder godt fast i ørene, så du kan bevæge dig frit, imens du lytter til musik under træningen. Over-head støjreducerende hovedtelefoner er gode at have på, når du fx sidder stille på et fly eller i kollektiv trafik. Du kan også cykle med dem på i trafikken, men du skal huske at være meget opmærksom på, hvad der sker omkring dig.

Skriv et svar