Læg flere kilometer i benene med lyd og musik på løbeturen

Det kan godt være, at det ikke er alle løbere, som kan nyde løbeturen med musik i ørerne. Til gengæld er der andre, der oplever store fordele ved at have god lyd kørende. For når der skal gang i fødderne, så kan opmuntrende, motiverende toner være en potentiel fordel, der er værd at udforske. Og musikken kan bruges på adskillige måder. Der behøver ikke kun være tale om, at man har den med sig for at løfte humøret.

Der skal være tjek på udstyret

Om du er på løbebånd derhjemme, eller om turen går ud i naturen, så skal der være styr på udstyret. Der er helt klare fordele ved at benytte trådløse høretelefoner, hvis man gerne vil lytte undervejs. I takt med den frembrusende fitness og løbets popularitet er der opstået et stort marked for høretelefoner til sport. Så det behøver ikke være dyrt, hvis der ikke stilles særlige forventninger til lydkvalitet og mærke.

Ligesom løbetøj skal være komfortabelt og åndbart, så er det også vigtigt, at høretelefonerne sidder godt. Kroppen er trods alt langt fra statisk, så det primære fokus bør lægges i at finde et par, der sidder fantastisk i ørerne.

Vær ikke bange for at udforske

Måske har du allerede en idé om hvilke sange og genrer, der fyrer op for energiniveauet. Men vær ikke sky for at gå i krig med kombinere løb og lyd på varierede måder. Musik kan være med til at distrahere på øverste etage, når kroppen langsomt løber tør for fremdrift. Her skal du muligvis bruge sange med tekster, som den indre monolog kan synge med på.

Skal man op i gear, så kan det være, at sange, som passer til festen, også passer til løbeturen. Men man kan også undersøge, hvad ens løbekadence er, for her man drage nytte af musikkens tempo. Forbereder man en playliste med sange, der har særlig rytme, som passer til løbeformen, så kan den forbedre og opretholde ens løbende flow. Tag lyden med på farten, og kom i bedre form.

Skriv et svar