Indret et lækkert musikværelse

Musik fylder meget i de flestes liv, og måske er du så heldig, at du har plads til at indrette et helt rum til din musik. Her kan du installere dit lækre musikanlæg, sætte reoler op til dine plader og CD’er. Og ja, vi ved godt, at musik i dag som alt andet inden for vores medieforbrug bliver streamet, men rigtige musikelskere holder fast i deres fysiske anlæg og ikke mindst deres vinylplader, som har den der helt særlige lyd, der ikke findes i den rent digitale udgave. Ja, nogle samler vinylplader i stor stil og har skabt en stor samling i de genrer, som de holder af.

Men hvordan skal du indrette dit musikværelse? Her er nogle ideer.

Smukke vægge højner stemningen

En vigtig ting er at give rummets vægge et hyggeligt og smukt indtryk, så det bliver rart at sidde og nyde den musik, som du nu engang holder af. Find for eksempel flotte tapeter fra Familietapeter.dk med et mønster, som du kan lide. Familietapeter.dk har et stort og meget bredt udvalg af tapeter til alle slags rum, og du kan på Familietapeter.dk med sikkerhed finde et tapet, som du kan lide og som netop passer til et musikværelse.

Møbler til at flade ud i

Det er også vigtigt at indrette dit musikrum med nogle lækre møbler, som du kan flade ud i, når du lytter til din musik. Det behøver ikke være flotte og dyre designermøbler. Bløde sækkestole, en bamset sofa fra IKEA eller andre møbler i den overkommelige prisklasse kan sagtens gøre det. Hovedsagen er, at du sidder godt og har lyst til at invitere dine venner til en musikevent i dit musikværelse.

En minibar gøre underværker

En sidste indretningsidé er en bar-rullevogn, som du kan finde brugt i en antikbutik, på et loppemarked eller på Den Blå Avis. Så kan du mikse en lækker drink og nyde den til musikken.

Skriv et svar